Volume Lash Lift

Nu inschrijven Vragen over deze opleiding

Startdatum

Deze privé opleiding wordt in overleg gepland. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden via mail (orders@guapanails.be) of telefonisch 0496/68.16.46

Kostprijs

€ 149 (excl. btw)
€ 180,29 (incl. btw)

« Terug naar het overzicht

Lash Lifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder wimperextensions aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een  wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting

  1. Resultaat blijft 6 a 8 weken
  2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
  3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
  4. Ogen lijken groter.
  5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
  6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  8. Goede marge op behandelprijs.
  9. Snel uw investering terugverdiend.
  10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

Wat mag je verwachten?

Deze privé opleiding bestaat uit 1 lesdag (3u). De opleiding wordt gegeven door onze ervaren wimperstyliste die dagdagelijks in de praktijk staat.

Deze behandelmethode is gericht op het liften van de natuurlijke wimpers vanaf de wortel. De lift is 6-9 weken zichtbaar. De Volume Lash Lift methode van L’Avely is een zeer goede aanvulling op uw behandelaanbod naast wimperextensions. Maar, u hoeft geen ervaring in het plaatsen van wimperextensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren.

Een groot voordeel van de behandeling is dat deze kan worden toegepast op klanten die allergisch zijn voor lijmen van wimperextensions. In de producten van Lash Lifting by L’Avely zitten namelijk geen stoffen die ook in wimperextensions lijmen zitten.

Tijdens deze privé opleiding voorzie je een model waarbij je de techniek perfect leert uit te voeren. Naast het aanleren van de lashlifting, leer je ook het verven van de wimpers onder de knie te krijgen.

Startpakket

Tijdens de lessen heb je een startpakket nodig. € 199.- excl btw- € 240.79 incl btw

Starterspakket van L’Avely Volume Lash Lift.
Het 10ml pakket is goed voor minimaal 10 behandelingen en maximaal 25.
Het 15ml pakket is goed voor minimaal 15 behandelingen en maximaal 35

Inhoud: