Volume Lash Lifting

Wat is Volume Lash Lifting?

De Volume Lash Lift (VLL) behandeling van L’Avely is een schoonheidsbehandeling die wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes.

De behandeling bestaat uit 3 fases met een minimale inwerktijd van 18 minuten en is een doorontwikkeling op de “ouderwetse” wimperpermanent.

Bij Volume Lash Lifting worden de natuurlijke wimperhaartjes vanaf de wortel gelift. Dit is uitermate anders dan bij wimperpermanent, waar de wimpers pas 2-3 vanaf de wortel worden gekruld.

Doordat de wimpers direct vanaf de wortel worden gelift, creëer je optisch meer lengte en volume.  Het te behalen resultaat van de Volume Lash Lift is afhankelijk van wat de natuurlijke wimpers ‘te bieden’ hebben.

De Volume Lash Lift behandeling blijft 6-8 weken zichtbaar.  Dit is o.a. afhankelijk van de wimpergroei cyclus.

De bahandeling mag niet eerder worden uitgeverd dan 4 weken na de laatste behandeling.

De Volume Lash Lift behandeling neemt gemiddeld 45 minuten in beslag.

“Optisch meer lengte en volume”

Wat zijn wimperextensions one by one?

Wimperextesions zijn semi-permanente wimperhaartjes die één voor één op een eigen individuele wimper geplaatst worden met een speciale lijm, je ziet geen aanhechting.  Deze lijm veroorzaakt geen schade aan je natuurlijk wimpers.

De haartjes blijven zitten afhankelijk van je eigen groeicyclus. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Je natuurlijke wimpers vallen dan uit en vernieuwen zich.

Om mooie volle wimpers te behouden raden we je aan om ze elke 3 weken te laten bijwerken.

Onze wimper- & Browstyliste Petra kijkt graag samen met jou naar de lengte van wimpers die het beste bij jou past en het mooiste eindresultaat zal geven.

Kom naar de behandeling zonder oog make-up,

Indien lens-dragend, lenzenbakje meebrengen aub?

Wimperextensions dienen reeds verwijderd te zijn. (voor Lash Lifting behandeling)

Gelieve te melden wanneer je  overgevoelig reageert of allergisch bent voor kappersproducten of andere bijzondere omstandigheden

Maak nu je afspraak online

Afspraak maken