Diensten

Nagels

Gelnagels, gellak nagels, french manicure, full color …

Dit zijn de verschillende mogelijkheden om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Om nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van sjablonen. Daarna wordt een gel aangebracht die onder een UV-LED lamp wordt uitgehard en in de gewenste vorm gevijld en afgeweerkt.

Gelnagels hebben een zeer natuurlijke look en voelen ook natuurlijk aan.

Met sjablonen kunnen we de natuurlijk nagel verlengen naar de door u gewenste lengte en vorm.

Wenkbrauwen

De Powerbrows zijn uit het modebeeld niet meer weg te denken.

Tijdens deze behandeling gaan we de wenkbrauwen volledig shapen. D.w.z. we gaan de wenkbrauwen waxen, epileren, bijknippen en indien gewenst ook kleuren.

Door het perfect shapen van uw wenkbrauw geef je uw gezicht meer expressie.

Wimpers

De Volume Lash Lift (VLL) behandeling van L’Avely is een schoonheidsbehandeling die wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes. De behandeling bestaat uit 3 fases met een minimale inwerktijd van 18 minuten en is een doorontwikkeling op de “ouderwetse” wimperpermanent.

Bij Volume Lash Lifting worden de natuurlijke wimperhaartjes vanaf de wortel gelift. Dit is uitermate anders dan bij wimperpermanent, waar de wimpers pas 2/3 vanaf de wortel worden gekruld.

Spraytanning

Tijdens een spraytanning sessie wordt de tanning solution dmv een fijne verneveling op de huid aangebracht.

In deze lotions zit er DHA verwerkt. DHA, dihydroxyacetone, is een kleurloos natuurlijk ontgonnen ingrediënt op basis van suikerriet. Het in aanraking komen van het DHA met de vrije aminozuren die zich in de eiwitten op de huid bevinden, veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid. Een “Instant Tan” dat zonder risico voor onze gezondheid kan gebruikt worden.
Het reageert enkel op de dode huidcellen van de bovenste huidlaag.

Maak nu je afspraak online

Afspraak maken