Wat is Cryo of vetbevriezing
guapa nails, gelnagels, nagelstudio, nagelsalon, opleidingen, groothandel, nagelproducten, gelnagels, valse nagels, gelish, gelpolish, kunstnagels, 1AM, abalico, L'avely, Moyra, Marc inbane, spraytanning, selftanning, bruinen zonder zon, cryostar, cryo, cryoskin, vetbevriezing, vet weg, facelift, rimpels, liften, figuurcorrectie, love handles, dikke buik

Vet verminderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Het kan allemaal zonder pijn of één enkele incisie, dit in minder dan een uur.

Cryoskin is de nieuwste ontwikkeling voor het verbeteren van lichaams- en gezichtscontouren zonder invasieve ingreep.

Het geheim van Cryostar is de temperatuur: je wordt smaller en strakker met gecontroleerde verwarming en koeling.

De behandeling is pijnloos en de resultaten zijn er onmiddellijk. De afslankende effecten van Cryostar zijn onmiskenbaar: klanten hebben aangetoond 0,5 tot 3 cm te verliezen met één enkele behandeling!

De Cryostar biedt een verscheidenheid aan gerichte behandelingsprogramma's, die elk zijn ontworpen om een specifieke reeks esthetische doelen te behandelen.


*Elimineer uw vet met Cryostar Slimming. (vetbevriezing)

*Verstrak je huid en strijk cellulite weg met Cryostar Toning. (versteviging, cellulitis)

Bezorgd over het verschijnen van grote poriën en rimpels in het gezicht?

*Verstrak en verstevig je huid met een Cryostar Facial. (anti-aging)


Wat is Cryostar?

Cryostar is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren.  We kunnen elke behandeling aanpassen aan de unieke doelen van de klant. Cryostar kan drie verschillende behandelingen uitvoeren: Cryostar Slimming, Cryostar Toning en facial.


Cryostar Slimming:

Klanten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met Cryostar Slimming. Een Cryostar Slimming-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van gel en de Cryostar applicator. De eerste minuten van de afslankbehandeling brengen we gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 4 en -6 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Uw vernietigde vet zal gedurende 15 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een toestand produceren die bekend staat als "thermische schok". De behandeling verbetert de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel.


Cryostar Slimming is pijnloos:

Klanten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 40 minuten voltooid.Cryostar Toning:

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Toon je huid met vertrouwen dankzij Cryostar Toning.

Cryostar Toning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal dan uitzetten, wat de doorbloeding en de productie van collageen zal verbeteren. Het nieuw geproduceerde collageen helpt cellulite af te breken. Cryoskin Toning wordt het best uitgevoerd bij klanten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als klanten in gewicht toenemen na hun Cryostar-toning, kan dit de resultaten van de behandeling ongedaan maken.Cryostar Facial:

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de ryohuid en volumeverlies, is een Cryostar-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en uw jeugdvolume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van Cryostar wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, dat zal helpen rimpels in te vullen en te grote poriën te verkleinen.


De resultaten van Cryostar zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we aan dat onze klanten 5 a 6 behandelingen per zone krijgen. De vet behandelingen moeten ten minste 15 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vetcellen veilig te verwijderen.


Voordelen van Cryostar:

Probeert u de aanscherping en contourbehandeling te vinden die bij u past? Onze klanten kiezen voor Cryostar omdat:

•De behandeling is zeer effectief is. Vet wordt na behandeling met 15 tot 40% verminderd. klanten kunnen tot anderhalve centimeter van hun lichaamscontour verliezen!


De behandeling is pijnloos. Cryostar Slimming elimineert vet en geeft je lichaam vorm zonder incisies of ongemak. De behandeling voelt zeer comfortabel aan omwille van de gecontroleerde warmte en koeling.  Je kan de ervaring vergelijken met een massage.


•De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Uw behandelde gebied zal slanker en strakker zijn zodra u klaar bent met uw behandeling. De resultaten zullen blijven verbeteren omdat uw lichaam in de weken na Cryostar nieuw collageen aanmaakt. Binnen twee weken zullen klanten opmerkelijke verbeteringen zien.


Resultaten zijn langdurig. Standaard gewichtsverlies en lichaamsbeweging veroorzaken alleen dat bestaande vetcellen krimpen. Cryostar daarentegen elimineert vetcellen volledig van uw lichaam. De toename van het collageen zal de gezondheid van de diepe huid verbeteren en een jeugdig, langdurig volume toevoegen. Klanten die een gezonde levensstijl hebben, zullen de komende jaren genieten van de resultaten van hun Cryostar behandeling.


guapa nails, gelnagels, nagelstudio, nagelsalon, opleidingen, groothandel, nagelproducten, gelnagels, valse nagels, gelish, gelpolish, kunstnagels, 1AM, abalico, L'avely, Moyra, Marc inbane, spraytanning, selftanning, bruinen zonder zon, cryostar, cryo, cryoskin, vetbevriezing, vet weg, facelift, rimpels, liften, figuurcorrectie, love handles, dikke buik
Cryostar2
Cryostar6
Cryostar7

Openingsuren Nagelstudio:

Maandag: 13h - 16h

Dinsdag: 8.30h - 20h

Woensdag: 8.30h - 19h

Donderdag: 8.30h - 20h

Vrijdag: 8.30h - 19h

Zaterdag: 8..30h - 13h

Zondag: gesloten

Enkel op afspraak


Openingsuren winkel:

Maandag: 13h - 16h

(indien opleiding open tot 21h)

Dinsdag: 9h - 18.30h

Woensdag: 9h - 19h

Donderdag: 9h - 18.30h

Vrijdag: 9h - 18.30h

Zaterdag: 9h - 13h

Zondag: gesloten

Contact


         Guapa Nails GCV

Brusselsesteenweg 103A 9300 Aalst

Email: info@guapanails.be

Gsm: 0496/681646

BTW: BE0722.939.515