Veel gestelde vragen
guapa nails, gelnagels, nagelstudio, nagelsalon, opleidingen, groothandel, nagelproducten, gelnagels, valse nagels, gelish, gelpolish, kunstnagels, 1AM, abalico, L'avely, Moyra, Marc inbane, spraytanning, selftanning, bruinen zonder zon, cryostar, cryo, cryoskin, vetbevriezing, vet weg, facelift, rimpels, liften, figuurcorrectie, love handles, dikke buik
guapa nails, gelnagels, nagelstudio, nagelsalon, opleidingen, groothandel, nagelproducten, gelnagels, valse nagels, gelish, gelpolish, kunstnagels, 1AM, abalico, L'avely, Moyra, Marc inbane, spraytanning, selftanning, bruinen zonder zon, cryostar, cryo, cryoskin, vetbevriezing, vet weg, facelift, rimpels, liften, figuurcorrectie, love handles, dikke buik


VEELGESTELDE VRAGEN


Is het veilig?

De machine is veilig en heeft verschillende markeringen en certificaten. De software is geschreven op basis van windows. Het koelingssysteem wordt gecontroleerd door een elektronische sensor in de kop van de machine, en weergegeven op het scherm. De Cryostar wordt reeds 6 jaar gebruikt in verschillende gedeelten van de wereld. De machine heeft ook een Europese CE markering.


Hoe werkt het?

BodySculpting: De behandeling duurt 28 minuten en wordt handmatig met een speciale massagetechniek gedaan. De sessie begint met 2 warme minuten, waarna de temperatuur daalt tot -8 graden tot het einde van de sessie. Het doel van de behandeling is om de temperatuur van de vetcellen voldoende te verlagen, om vet te bevriezen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Lees de wetenschappelijke achtergrond hier.

BodyToning: Zeg vaarwel tegen Cellulite en een slappe huid. Koude temperaturen zetten de bloedaders open en verhogen zo de zuurstof toevoer. Dit stimuleert de collageenproductie, wat cellulite afbreekt, en uw huid verstevigt. Zo verkrijg je een gladde, cellulite vrije huid.


Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is dat naast het verliezen van hardnekkig vet, ook de huid verbetert. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar 87% van onze klanten beoordeelt de behandeling als goed of uitstekend. De verwachte resultaten zijn direct zichtbaar voor klanten, en verbeteren zich nog gedurende 2 tot 3 weken na de behandeling.


Hoe voelt de behandeling?

Veel van onze klanten vergelijken het met een koude massage. De behandeling is geheel pijnloos, anders dan vele andere cryolipolyse apparaten. Soms kan na een behandeling de huid nog een beetje rood zijn, maar dit trekt na enkele uren automatisch weg.


Hoe lang duurt een Cryostar sessie?

Dit is afhankelijk per lichaamsgedeelte, maar ongeveer tussen de 20 en 40 minuten.


Hoe vaak kan ik een Cryostar behandeling ondergaan?

Bodysculpting (Vet Bevriezen) kan eens per 14 dagen. Het lymfesysteem moet voldoende tijd krijgen om alle afvalstoffen te kunnen verwijderen. Bodytoning kan eens per 7 dagen.


Wanneer kan ik geen behandeling ondergaan van de Cryostar?

De contra-indicaties van de Crystar zijn:

•Klanten met aderontstekingen, spataders, tromboflebitis of zweren.

•Zwangere vrouwen.

•Klanten met ernstige ontstekingen en ernstige ziekten (kanker, leukemie, huidziekten e.d.).

•Klanten die een orgaantransplantatie ondergingen.

.Klanten met een pacemaker

•Klanten met syndroom van Raynaud en cryoglobulinemia


OPMERKING: Indien u twijfelt, vraag dan even na aan uw huisarts, zodat u er zeker van bent dat de behandeling veilig ondergaan kan worden.


Hoe veel lichaamsgedeeltes kunnen er gedaan worden per keer?

Er kan 1 groot gedeelte van het lichaam per keer gedaan worden (buik, benen). De reden hiervoor is dat het lymfesysteem voldoende tijd nodig heeft om alle vetcellen af te voeren.


Tellen benen voor 1 of 2 gedeeltes?

Benen tellen als 1 gedeelte, er wordt 18 minuten op het linker en 18 minuten op het rechter been behandeld.


Mag ik sporten voor/na een behandeling?

Het is geen enkel probleem om te sporten voor of na een behandeling. De Cryostar geeft geen reden om je sportschema aan te passen.


Waarom wordt er gel gebruikt?

De Gel wordt gebruikt om de huid te beschermen tussen -30 en +60 graden.


Wanneer zie ik resultaat?

Onmiddellijk na de behandeling zie je blijvend resultaat (bij Slimming behandeling), echter heeft het lymfesysteem twee weken nodig om alle vetcellen af te voeren. Blijf daarom goed drinken in de twee weken tussen de behandeling voor het beste resultaat.


Is het resultaat blijvend?

Ja, vet bevriezen is blijvend als je op precies hetzelfde vetpercentage blijft, al is het normaal om na 6 maanden weer 1 à 2 behandelingen te ondergaan om het resultaat te waarborgen.


Kan ik mijn resultaat optimaliseren?

Drink in de twee weken na de behandeling zeker 2 liter water per dag, dit zorgt dat je lymfesysteem de vetcellen elimineert uit je lichaam.


CryoStar-30

Openingsuren Nagelstudio:

Maandag: 13h - 16h

Dinsdag: 8.30h - 20h

Woensdag: 8.30h - 19h

Donderdag: 8.30h - 20h

Vrijdag: 8.30h - 19h

Zaterdag: 8..30h - 13h

Zondag: gesloten

Enkel op afspraak


Openingsuren winkel:

Maandag: 13h - 16h

(indien opleiding open tot 21h)

Dinsdag: 9h - 18.30h

Woensdag: 9h - 19h

Donderdag: 9h - 18.30h

Vrijdag: 9h - 18.30h

Zaterdag: 9h - 13h

Zondag: gesloten

Contact


         Guapa Nails GCV

Brusselsesteenweg 103A 9300 Aalst

Email: info@guapanails.be

Gsm: 0496/681646

BTW: BE0722.939.515