Wat is Cryo of vetbevriezing


CRYOSKIN

Vet verminderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Het kan allemaal zonder pijn of één enkele incisie, dit in minder dan een uur.

Cryoskin is de nieuwste ontwikkeling voor het verbeteren van lichaams- en gezichtscontouren zonder invasieve ingreep.

Het geheim van CryoSkin is de temperatuur: je wordt smaller en strakker met gecontroleerde verwarming en koeling.

De behandeling is pijnloos en de resultaten zijn er onmiddellijk. De afslankende effecten van CryoSkin zijn onmiskenbaar: klanten hebben aangetoond 0,5 tot 3 cm te verliezen met één enkele behandeling!

De CryoSkin biedt een verscheidenheid aan gerichte behandelingsprogramma's, die elk zijn ontworpen om een specifieke reeks esthetische doelen te behandelen.


*Elimineer uw vet met CryoSkin Slimming. (vetbevriezing)

*Verstrak je huid en strijk cellulite weg met CryoSkin Toning. (versteviging, cellulitis)

Bezorgd over het verschijnen van grote poriën en rimpels in het gezicht?

*Verstrak en verstevig je huid met een CryoSkin Facial. (anti-aging)


Wat is CryoSkin?

Cryoskin is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren.  We kunnen elke behandeling aanpassen aan de unieke doelen van de klant. Cryoskin kan drie verschillende behandelingen uitvoeren: CryoSkin Slimming, CryoSkin Toning en facelift.


Cryoskin Slimming:

Klanten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met Cryoskin Slimming. Een Cryoskin Slimming-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van gel en de Cryoskin applicator. De eerste minuten van de afslankbehandeling brengen we gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 4 en -6 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Uw vernietigde vet zal gedurende 15 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een toestand produceren die bekend staat als "thermische schok". De behandeling verbetert de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel.


Cryoskin Slimming is pijnloos:

Klanten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 40 minuten voltooid.Cryoskin Toning:

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Toon je huid met vertrouwen dankzij Cryoskin Toning.

Cryoskin Toning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal dan uitzetten, wat de doorbloeding en de productie van collageen zal verbeteren. Het nieuw geproduceerde collageen helpt cellulite af te breken. Cryoskin Toning wordt het best uitgevoerd bij klanten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als klanten in gewicht toenemen na hun Cryoskin-toning, kan dit de resultaten van de behandeling ongedaan maken.Cryoskin Facial:

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de ryohuid en volumeverlies, is een Cryoskin-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en uw jeugdvolume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van Cryoskin wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, dat zal helpen rimpels in te vullen en te grote poriën te verkleinen.


De resultaten van Cryoskin zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we aan dat onze klanten 5 a 6 behandelingen per zone krijgen. De vet behandelingen moeten ten minste 15 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vetcellen veilig te verwijderen.


Voordelen van Cryoskin

Probeert u de aanscherping en contourbehandeling te vinden die bij u past? Onze klanten kiezen voor Cryoskin omdat:

•De behandeling is zeer effectief is. Vet wordt na behandeling met 15 tot 40% verminderd. klanten kunnen tot anderhalve centimeter van hun lichaamscontour verliezen!


De behandeling is pijnloos. Cryoskin Slimming elimineert vet en geeft je lichaam vorm zonder incisies of ongemak. De behandeling voelt zeer comfortabel aan omwille van de gecontroleerde warmte en koeling.  Je kan de ervaring vergelijken met een massage.


•De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Uw behandelde gebied zal slanker en strakker zijn zodra u klaar bent met uw behandeling. De resultaten zullen blijven verbeteren omdat uw lichaam in de weken na Cryoskin nieuw collageen aanmaakt. Binnen twee weken zullen klanten opmerkelijke verbeteringen zien.


Resultaten zijn langdurig. Standaard gewichtsverlies en lichaamsbeweging veroorzaken alleen dat bestaande vetcellen krimpen. Cryoskin daarentegen elimineert vetcellen volledig van uw lichaam. De toename van het collageen zal de gezondheid van de diepe huid verbeteren en een jeugdig, langdurig volume toevoegen. Klanten die een gezonde levensstijl hebben, zullen de komende jaren genieten van de resultaten van hun Cryoskin behandeling.


Openingsuren winkel:


Maandag: 13h - 16h

(indien opleiding open tot 21h)

Dinsdag: 9h - 18.30h

Woensdag: 9h - 19h

Donderdag: 9h - 18.30h

Vrijdag: 9h - 18.30h

Zaterdag: 9h - 13h

Zondag: gesloten


Gedurende de lockdown periode is onze

winkel enkel open op afspraak.

Geef eerst een seintje wanneer je 

langskomt.

0496/68.16.46
Openingsuren Nagelstudio:


Maandag: 13h - 16h

Dinsdag: 8.30h - 20h

Woensdag: 8.30h - 19h

Donderdag: 8.30h - 20h

Vrijdag: 8.30h - 19h

Zaterdag: 8..30h - 13h

Zondag: gesloten

Enkel op afspraak


Contact

Guapa Nails GCV

Brusselsesteenweg 103A 9300 Aalst

Email: info@guapanails.be

Gsm: 0496/681646

BTW: BE0722.939.515

Copyright @ All Rights Reserved