Wie komt in aanmerking

Voor wie?

Mensen met koppig overtollig vet, losse huid en cellulitis zijn goede kandidaten voor Cryoskin. Klanten moeten een stabiel gewicht hebben en een BMI hebben onder de 30.

Goede kandidaten hebben een relatief gezonde huidelasticiteit. Bovendien hebben personen met rimpels of een verlies van gezichtsvolume baat bij Cryoskin.

Ideale kandidaten zijn degenen die open, realistische verwachtingen hebben van de resultaten die haalbaar zijn met elke behandeling voor lichaamscontouren.

Personen die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl, zullen de beste resultaten van Cryoskin zien.

Klanten moeten één week na het ontharen wachten, één maand na Botox en drie maanden na Fillers voordat ze Cryoskin krijgen.

Klanten die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen niet behandeld worden tijdens deze periode.

Bepaalde reeds bestaande aandoeningen kunnen ook gecontraïndiceerd zijn met Cryoskin, zoals sommige zenuwaandoeningen of ernstige diabetes, problemen schildklier, vochophoping,...


We kunnen uw kandidatuur voor Cryoskin, of een alternatieve lichaamsgerichte behandeling,  vooraf bepalen.  Kom gerust even langs voor het vastleggen van uw afspraak.


Te behandelen gebieden met Cryoskin

Cryoskin kan worden uitgevoerd op elk deel van het lichaam waar vet kan worden geknepen. De CryoSkin biedt ook een gerichte behandeling van patiënten:


•Gezicht

•Kin

•Nek

•Borsten

•Buik

•Love handles

•Billen

•Heupen

•Dijen

•Knien

.Kuiten

•Enkels

•Armen


Cryoskin behandelingen

Slank en beeldhouwen met Cryoskin Slimming.

Soepele cellulitis verstevig je de huid  met Cryoskin Toning.

Wanneer je gezicht gezwollen, moe of tekenen van ouderdom vertoont, kan je uw uiterlijk verjongen met een Cryoskin Facelift. Vind de juiste Cryoskin-oplossing voor u:


MANNEN & VROUWEN FACELIFT

Een Cryoskin Facelift kan binnen 20 minuten worden uitgevoerd. De behandeling is snel, gemakkelijk en comfortabel.

Merk je meer fijne lijnen, rimpels of losse gezichtshuid op dan vroeger?

Zowel mannen als vrouwen kunnen hun gezichtsuitdrukkingen doen herleven met een niet-invasieve Cryoskin Facelift. Cryoskin Facelift is een verstevigende behandeling die de huid en rimpels vermindert door de bloedsomloop te vergroten. De behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor volume wordt toegevoegd en de laxiteit van de huid verbetert. Je huid zal de komende weken strakker zijn en gelift.


MANNEN & VROUWEN TONING LICHAAM

Cryoskin Toning lichaam voor mannen en vrouwen kan binnen 30 minuten worden voltooid.

Ziek van cellulitis? Voel je je beschaamd door de verzakte huid of fijne lijntjes en rimpels op je lichaam? Een Cryoskin-toning behandeling kan bijna overal worden toegepast waar men lichte tot matige huidlaxiteit, rimpels of cellulitis ervaren.

Cryoskin Toning behandelt het gewenste gebied met gecontroleerde koeling. Dit zal de productie van collageen en elastine in het behandelde gebied verhogen. De huid wordt gladder en strakker en verbetert het uiterlijk van cellulitis, fijne lijntjes en rimpels.


MANNEN & VROUWEN AFSLANKEN BUIK

Tijdens Cryoskin Slimming voor de buik, zal de buikhuid van de patiënt worden gereinigd daarna zal er een Cryoskin-goedgekeurde gel worden aangebracht. De huid zal worden gemasseerd. Uw specialiste zal de applicator in secties over de buik bewegen, de huid en het weefsel manipuleren om ervoor te zorgen dat de gecontroleerde hitte, gevolgd door de gecontroleerde koeling, zoveel mogelijk vetcellen verwijdert.


MANNEN & VROUWEN AFLANKEN DUBBELE KIN

Mannen en vrouwen kunnen het uiterlijk van een dubbele kin in 14 minuten verminderen met Cryoskin! De behandeling induceert thermische schokken door de huid bloot te stellen aan twee minuten warmte, gevolgd door tien minuten afkoelen en nog eens twee minuten warmte. De thermische schok leidt tot de dood van de vetcellen en elimineert het hardnekkige vet in de kin.


VROUWEN AFSLANKEN HEUP

Vrouwen kunnen het vet in hun heupen, buik en love handles behandelen met Cryoskin Heup Slimming. De behandeling zal gecontroleerde verwarming en koeling toepassen om ongewenst vet te verwijderen en een ideale, vloeiende contour te bereiken, alles in slechts 34 minuten!

 

MANNEN AFSLANKEN LOVE HANDLES

Onze mannelijke patiënten kunnen hun koppige love handles elimineren met Cryoskin Love Handles Slimming. Het behandelingsgebied krijgt 2 minuten verwarming, 14 minuten koeling en nog eens 2 minuten hoge temperaturen, gevolgd door een massage. In minder dan veertig minuten geniet men van slanke, getoonde resultaten!


VROUWEN NEK/BORSTEN

Een Cryoskin tonende behandeling voor de hals en decolleté brengt gecontroleerde koeling op de huid aan. Met behulp van een opwaartse beweging laat uw specialiste de applicator voorzichtig over je nek en borst lopen. De behandeling verstrakt de huid en bevordert de productie van collageen. De frisse toevoer van collageen zorgt ervoor dat de nek en decolleté er opnieuw glad en jeugdig uitzien. Deze behandeling kan binnen 20 minuten worden voltooid.


VROUWEN AFSLANKEN ARMEN

Vestevig en slank je armen af met Cryoskin Arms Slimming. Gecontroleerde verwarming en koeling zullen de celdood bevorderen voor onmiddellijke, pijnvrije resultaten.

Behandeling


VROUWEN AFSLANKEN GLUTEUS

Men kan het vet van de bilspieren verwijderen met een Cryoskin Gluteus Slimming-sectie van 34 minuten. Vanwege het feit dat de bilspieren de neiging hebben meer spierkracht dan vet te zijn, zien veel van onze klanten hun ideale resultaten van een tonificatiebehandeling in plaats van een afslankbehandeling.


VROUWEN AFSLANKEN DIJEN

De dijen worden blootgesteld aan 2 minuten warmte, 14 minuten koeling, gevolgd door nog eens 2 minuten warmte, voor een behandeling van 34 minuten. Vetcellen sterven af en verminderen het vet in de dijen met maximaal 20%.

 

VROUWEN AFSLANKEN KNIEEN/KUITEN/ENKELS

Bezorgd over cankles? Behaal een delicate enkel met Cryoskin. Klanten rijgen twee minuten warmte, 10 minuten koeling, gevolgd door een laatste minuut hitte.

Openingsuren winkel:


Maandag: 13h - 16h

(indien opleiding open tot 21h)

Dinsdag: 9h - 18.30h

Woensdag: 9h - 19h

Donderdag: 9h - 18.30h

Vrijdag: 9h - 18.30h

Zaterdag: 9h - 13h

Zondag: gesloten


Gedurende de lockdown periode is onze

winkel enkel open op afspraak.

Geef eerst een seintje wanneer je 

langskomt.

0496/68.16.46
Openingsuren Nagelstudio:


Maandag: 13h - 16h

Dinsdag: 8.30h - 20h

Woensdag: 8.30h - 19h

Donderdag: 8.30h - 20h

Vrijdag: 8.30h - 19h

Zaterdag: 8..30h - 13h

Zondag: gesloten

Enkel op afspraak


Contact

Guapa Nails GCV

Brusselsesteenweg 103A 9300 Aalst

Email: info@guapanails.be

Gsm: 0496/681646

BTW: BE0722.939.515

Copyright @ All Rights Reserved